Surya Brasil Henna Haarverf Powder Brown 50g

9,90

Surya Brasil Henna haarkleuring is een semipermanente plantaardige haarkleuring op poederbasis. Deze kleuringen op poeder basis voorzien het haar niet alleen van een intense en sprankelende kleur, maar ze zijn ook super zacht en verzorgend voor het haar en de hoofdhuid. De formule bevat geen schadelijke toevoegingen en is vrij van ammoniak, PPD, parabenen, peroxide, zware metalen, kunstmatige kleur- en geurstoffen, minerale olien of gluten.
De poederkleuring is verrijkt met henna, alma, shikakai, terminalia belerica en indigo.Henna vormt een beschermende laag op elke afzonderlijke haar. Alma is een Indiaas fruit en zeer rijk aan vitamine C. Shikakai betekent letterlijk fruit voor het haar, het stimuleert de natuurlijke haargroei. Indigo en terminalia belerica zijn toegevoegd vanwege de kleurvasthoudende eigenschappen.De poederkleuring is ook geschikt om haar te behandelen dat reeds (chemisch) geverfd is. De kleur zal vier tot zes weken zichtbaar zijn, maar dit is mede afhankelijk van hoe vaak het haar gewassen wordt. Omdat het gaat om een semipermanente kleuring zal de kleur langzaam verdwijnen.Let op: de kleuren op de verpakkingen zijn een indicatie.  Surya Henna Powder geeft bij juist gebruik niet af op textiel, wel raden we aan om niet met nat haar te gaan slapen direct na het kleuren.
[ingredienten]Lawsonia Inermis (Henna) Extract, Phyllanthus emblica (Amla) Extract, Acácia Concinna Extract, Indigofera Tinctoria (Índigo) Extract, Terminalia Belerica Extract.

Uitverkocht

Uitverkocht

Categorie:

Winkelmand

Maak uw keuze

Selecteer een Afleverpunt

Pin It on Pinterest

Share This
Chat openen
Heb je een vraag over Surya Brasil Henna Haarverf Powder Brown 50g? Stel die gerust via Whatsapp!