Over ons

Ik weet niet anders als dat ik mijn hele leven al ingrediëntenlijsten lees. Was het niet voor mijzelf met betrekking tot lactose en andere allergieën dan was het voor mijn moeder die MCS (Multiple Chemical Sensitivity ofwel Meervoudig Chemisch Overgevoeligheid) heeft en nagenoeg niets kan verdragen.

Toen mijn eerste kind geboren werd bleek ook die allergisch te zijn voor heel veel ingrediënten in verzorgingsproducten waarna een behoorlijke zoektocht ontstond. Inmiddels was er al iets meer te vinden in de winkels maar de keuze was nog niet enorm. Toen mijn tweede kind geboren werd waren wij er al op voorbereid dat ook hier allergieën om de bocht zouden komen kijken en uiteraard was dat weer het geval. Bepaalde voedingsstoffen werden niet verdragen en qua verzorgingsproducten enzovoort was ik inmiddels goed voorbereid en had alleen nog maar natuurlijke merken in huis zodat wij zeker wisten dat wij op dat vlak goed zaten.

Wat ons in huis enorm opviel was dat wanneer wij producten zochten die biologische, ecologisch, natuurlijk en/ of die geurloos en bij voorkeur dierproefvrij waren dat sommige artikelen niet te vinden waren of dat wij bij zoveel verschillende winkels/ webshops iets moesten kopen dat de postbode ons inmiddels bij naam kende.

De markt heeft sinds ik labels lees en dat is toch al meer als 25 jaar een enorme sprong gemaakt. Tegenwoordig kun je bijna overal biologische of ecologische voeding kopen en wordt men steeds bewuster. Op het gebied van verzorging bleef het enorm achter en zo is tijden geleden Zondermeuk ontstaan.

Waar wij zijn begonnen met alleen verzorgingsproducten om je dagelijkse verzorging biologischer, natuurlijker en bewuster te maken zijn wij inmiddels uitgebreid met een hele mooie lijn merken om je huishoudelijke taken ook op een natuurlijke, duurzame, dierproefvrij, Vegan en verantwoorde manier uit te voeren.

Al snel volgende er nog meer categorieën omdat de vraag vanuit klanten kwam of wij bepaalde artikelen ook konden leveren en of wij ook Vegan, zero waste en duurzame artikelen konden opnemen in ons assortiment.

Verder zijn wij een van de weinigen die op het gebied van Erotiek ook biologische en Vegan artikelen hebben en waren wij een van de weinigen die gelijk vanaf dag 1 foundations in all shades hadden die uiteraard ook natuurlijk en ECO gecertificeerd.

Daarnaast gingen leveranciers ons zelf benaderen waardoor ons assortiment nog verder groeide. Nog elke week wordt ons assortiment uitgebreid met biologische, ecologische, duurzame, Vegan, dierproefvrij, zerowaste en natuurlijke merken.

Inmiddels verzenden wij dagelijks binnen Nederland en België!

Vind jij een natuurlijker, duurzamer, milieubewuster en gezonder leven belangrijk en leuk koop dan bij ZonderMeuk.

Selecteer een Afleverpunt

Pin It on Pinterest

Share This