Disclaimer

Over de inhoud van onze website

Voor alle duidelijkheid wijzen wij van ZonderMeuk.nl ten aanzien van de website www.ZonderMeuk.nl je op het volgende:

Eigendom van ZonderMeuk.nl

De website, onze nieuwsbrief en alle onderdelen daarvan, m.u.v. bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van ZonderMeuk.nl. Het is niet toegestaan om de site of gedeeltes van onze site openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ZonderMeuk.nl. Deze toestemming is niet nodig voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Informatie en prijzen

De op onze website en in de nieuwsbrief getoonde informatie wordt door ZonderMeuk.nl met zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op onze website wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op onze website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. ZonderMeuk.nl behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. De aanbiedingen zijn geldig tijdens de vermelde looptijd en op=op. De vermelde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Kwetsbaarheid melden / Responsible disclosure

Zondermeuk.nl werkt er hard aan om haar systemen en websites zo veilig mogelijk te houden en zo optimaal mogelijk te laten presteren. Desondanks kunnen er kwetsbaarheden voorkomen in informatiesystemen. Indien jij een kwetsbaarheid bent tegengekomen verzoeken wij je zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via email info@zondermeuk.nl

Wil je je uitschrijven voor de nieuwsbrief? Klik dan onderaan de nieuwsbrief op uitschrijven en schrijf je eenvoudig uit voor de nieuwsbrieven.

Elke melding onderzoeken wij zorgvuldig. Wij vragen je daarom om in de melding zoveel mogelijk details (locatie, werkwijze) omtrent de gevonden kwetsbaarheid te vermelden. Na dat onderzoek en een mogelijke fix hebben plaatsgevonden koppelen we dit aan je terug.

Hyperlinks

Bepaalde (hyper)links in onze website leiden naar websites buiten het domein van ZonderMeuk.nl , welke geen eigendom zijn van ZonderMeuk.nl , maar deze zijn enkel ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien je op de links klikt verlaat je de website van ZonderMeuk.nl .
Hoewel ZonderMeuk.nl uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar wij verwijzen, kunnen wij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.

Selecteer een Afleverpunt

Pin It on Pinterest

Share This