zondermeuk logo

Biologische, ecologische, vegan, dierproef-, microplastic-, en chemievrije producten. Vanaf 50,- gratis verzending en retouren binnen 14 dagen. Gratis cadeauverpakking en mogelijkheid voor handgeschreven kaart

JOIK Vegan Fragrance diffuser La Boheme 100ml

34,99

Omschrijving: Een echt betoverende en inspirerende mix van zwoele muskus, specerijen, sandelhout, patchouli, anjer, bergamot, jasmijn en een vleugje vanille. Deze geur is bijna hypnotiserend en brengt je creativiteit tot leven. JOIK geurverspreider is een stijlvol accessoire voor elke kamer en een perfect alternatief voor een geurkaars waar kaarsen niet kunnen worden gebruikt. JOIK geurverspreider is gemaakt met een natuurlijke basisolie en de beste geuroliën en vult een kamer met een heerlijk aroma. De intensiteit van de geur kan worden geregeld door het aantal gebruikte rieten en hoe vaak de rieten worden omgedraaid.
Gebruik: Verwijder de decoratieve dop en de binnenste plug uit het flesje, plaats de decoratieve dop terug op het flesje en plaats de rietjes in het flesje. De rietjes nemen de geur op en beginnen deze binnen 24 uur te verspreiden. Als na 24 uur het rietje niet volledig verzadigd is met vloeistof, het rietje omdraaien en de droge punten in het flesje plaatsen.
Plaats de diffuser op een plek waar er luchtbeweging is, dit zorgt voor een betere geurverspreiding.

Winkelmand

Maak uw keuze

Selecteer een Afleverpunt

Pin It on Pinterest

Share This
Chat openen
Heb je een vraag over JOIK Vegan Fragrance diffuser La Boheme 100ml? Stel die gerust via Whatsapp!