zondermeuk logo

Biologische, ecologische, vegan, dierproef-, microplastic-, en chemievrije producten. Vanaf 50,- gratis verzending en retouren binnen 14 dagen. Gratis cadeauverpakking en mogelijkheid voor handgeschreven kaart

Boho Vegan Nagellak 11 Topcoat – 5m

6,95

Natuurlijke nagellak. Nagellak zonder parabenen en zonder hormoonverstorende stoffen. Veganistische nagellak, nagellak zonder dierlijke ingrediënten.Alle Boho Green make-up nagellakken zijn geschikt voor kinderen en zwangeren.
Deze topcoat van Boho is verrijkt met 78% natuurlijke ingredienten. Breng de topcoat aan na het lakken van de nagels. Hiermee creeer je namelijk niet alleen een glanzende finish, maar zorg je er ook voor dat de nagellak beter houdt en dus minder snel afbladdert.
De topcoat van Boho is vrij van tolueen, formaldehyde, dibutyl phthalate, hars van formaldehyde, parabenen, xylene en kamfer.
Tip: Eén laagje topcoat is voldoende. Zorg ervoor dat de nagellak goed is opgedroogd voordat je de topcoat gaat gebruiken.
[ingredienten]ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE, COPOLYMER, ISOSORBIDE DICAPRYLATE/CAPRATE, ALCOHOL, N-BUTYL ALCOHOL, ETOCRYLENE, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, VIOLET 2 (CI 60725)
Vrij van nare stoffen
De formules van Boho zijn namelijk 9- of zelfs 10-free, wat inhoudt dat ze vrij zijn van schadelijke toevoegingen zoals tolueen, formaldehyde, dibutyl phthalate, hars van formaldehyde, parabenen, xylene, kamfer, styreen en benzophenone-1.
De nagellakken van Boho zijn geschikt voor veganisten.

Winkelmand

Maak uw keuze

Selecteer een Afleverpunt

Pin It on Pinterest

Share This
Chat openen
Heb je een vraag over Boho Vegan Nagellak 11 Topcoat - 5m? Stel die gerust via Whatsapp!