zondermeuk logo

Biologische, ecologische, vegan, dierproef-, microplastic-, en chemievrije producten. Vanaf 50,- gratis verzending en retouren binnen 14 dagen. Gratis cadeauverpakking en mogelijkheid voor handgeschreven kaart

Fair Squared Condooms XL60 8st

7,61

Voor de eerlijke liefde. Deze condooms zorgen voor optimaal genot en zijn gemaakt van 100% puur natuurlijk gecertificeerd rubber. Er zijn geen chemische middelen zoals latex toegevoegd. Sommige mannen of vrouwen zijn allergisch voor latex en kunnen vervelende jeuk ervaren op de eikel of vaginawand. Probeer bij herkenning van die klachten eens deze condooms. De XL60 condooms zijn extra groot. Altijd handig om op zak te hebben als je extra wilt patsen met een grote maat of gewoon echt iets groters nodig hebt om veilig te kunnen vrijen.Specificaties:

Doorzichtig
Met glijmiddel
Staafvorm
Met reservoir
nominale breedte 60 mm
lengte 200 mm
Wanddikte 0,07 mm
Gecertificeerd door de Vegan Society
CO² neutraal en milieuvriendelijk gefabriceerd
CE-markering

Gefabriceerd in Duitsland volgens de hoogste internationale normen. Fair Trade natuurrubber latex van de New Ambadi plantage in Tamil Nadu, Zuid India
Sinds meer dan 5 jaar gebruikt FSQ geen caseïne meer binnen het productieproces en zijn ze er trots op dat Fairsquared een van de weinige fabrikanten is die kan melden dat ze veganistische condooms verkopen (Vegan Society goedgekeurd).”.

FAIR SQUARED condooms richten zich op de moderne, verantwoordelijke mens, die het welzijn van de mens en milieubescherming aan het hart ligt. Ze staan voor een gezonde en verantwoordelijke levensstijl. Condooms beschermen tegen ongewilde zwangerschap en vele sexueel overdraagbare ziektes. Condooms zijn electronisch getest. Hierbij worden ze volledig uitgerekt om te checken op mogelijke zwakke plekken waar scheurtjes zouden kunnen ontstaan.

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

Categorieën: , ,
Aanbieding!

Winkelmand

Maak uw keuze

Selecteer een Afleverpunt

Pin It on Pinterest

Share This
Chat openen
Heb je een vraag over Fair Squared Condooms XL60 8st? Stel die gerust via Whatsapp!